Theaterschool en Podium voor kinderen en Jongeren

Toneellessen

Bij De Jeugd Theaterkamer kun je superleuke en leerzame toneellessen of cursussen acteren volgen!
 
Jeugdtheaterkamer173 kopie.jpg

Kleuter Toneeltuin Zaterdag

Toneelles voor kinderen van 4 tot 5 jaar
In deze toneelles leren de kinderen zich spelenderwijs uitdrukken met hun stem, hun gezichten hun lijf. Aan de hand van theaterspelletjes, verhaaltjes,dans, liedjes en vrolijke muziek gaan we op ontdekkingstocht. Samen met de docent verkennen de kleuters de wereld van de verbeelding en de expressie. Spelenderwijs ontdekken ze het podium en het plezier van ‘doen alsof’.
Rover en Dames-74.jpg

Podiumbeesten Zaterdag

Toneelles voor kinderen van 6 t/m 8 jaar
Doen alsof…............ jij een super slimme tovenaar bent? Een leeuw, een giraf of de mooiste prinses op aarde? In deze cursus theater speel je iedere keer een andere rol. Lopen als een oud mannetje, praten als de koningin of reizen door een geheimzinnig oerwoud? Acteren en fantaseren!
Rovers en Dames Dag 2-316.jpg

Toneel Klas Zaterdag

Voor kinderen van 8 t/m 10 jaar
Wie zou jij graag willen zijn op het toneel ? Een popster, een tijdreiziger, een rover een heks of een deftige dame........In deze les leer je hoe je een spannend, grappig, verdrietig of juist super blij toneelstuk speelt. Je krijgt leuke toneel opdrachten en acteer oefeningen waar je je fantasie op los kunt laten en nog beter van leert acteren. In Blok 2 van de cursus acteer je in een korte film en treed je op in een spetterende voorstelling ! Doe je mee?
Rovers en Dames Dag 2-349.jpg

Theaterklas Woensdag

voor kids van 8 t/m 10 jaar
In Blok 1 krijgen de kinderen leuke acteeroefeningen en toneel opdrachten.Ze leren verschhillende rollen, emoties, verhalen en situaties spelen. Blok 1 wordt afgesloten met een Feestelijke presentatie. In Blok 2 brengen we het geleerde in praktijk en werken we met de kinderen toe naar een mooie voorstelling en een korte film. De kinderen leren acteren op het podium maar ook voor de camera.
buurvsbuur.jpg

Spotlight Donderdag

Voor kinderen van 10 tot 12 jaar
Er zijn nog plekken beschikbaar Wie staat daar te schitteren op het podium ? Een koningin, een profvoetballer, Romeo of Julia...Kies maar uit wie jij wilt zijn....want in deze toneelles sta jíj in de Spotlights! Je leert geheimzinnige, gekke, romantische of juist stoere scènes spelen Je krijgt leuke, leerzame toneel en acteer opdrachten waar je je fantasie op los kunt laten en nog beter van leert acteren. Blok 1 sluiten af met een feestelijke presentatie in Theater de Cameleon. In Blok 2 werk je toe naar een mooie voorstelling en en een korte film waar jij in acteert! Dus,wil jij in de Spotlights staan, schrijf je dan snel in!
Buur vs Buur-21.jpg

Toneel Club woensdag

Voor kinderen van 10 t/m 12 jaar
Spelplezier staat voorop in deze levendige toneelles waarin de expressiviteit en de verbeeldingskracht van de kinderen volop de ruimte krijgen.In leuke theateroefeningen leren ze hun stem, hun gezicht en hun lijf op het podium en voor de camera gebruiken. Aan de hand van theaterspelletjes, verhaaltjes, verkleedkleren en muziek spelen ze korte toneelstukjes met elkaar. Spelenderwijs ontdekken ze het podium.
zw05.jpg

Theater Mix dinsdag

voor jongeren van 13 tot 15
Deze cursus bestaat uit 2 Blokken. Blok 1 omvat 11 acteerlessen met leuke en verassende acteeroefeningen, en improvisaties waar je goed van leert acteren en veel plezier aan zult beleven! Alles wat je leert in Blok 1 breng je in praktijk In Blok 2: We werken toe naar een mooie voorstelling en een korte film waarin jij acteert!
034.hero kopie.jpg

On Stage Donderdag

Voor Jongeren van 14+
Zoek je een leuke cursus acteren waar je met veel plezier je talent en passie voor acteren verder kan ontwikkelen? Kom dan vanaf september meedoen met On Stage! Je krijgt theaterlessen en les in acteren voor de camera. Een te gekke ervaring voor iedereen die het beste uit zijn acteertalent naar boven wilt halen in een super leuke groep !
shake spear-1b.jpg

Acteer Club woensdag

Voor jongens en meisjes van 12 tot 14 jaar
Zoek je een leuke en enthousiaste theatergroep waar je met veel plezier je talent en passie voor acteren verder kan ontwikkelen? Kom dan vanaf september meedoen met onze Acteer Club! Je krijgt theaterlessen en les in acteren voor de camera. De lessen en repetities worden gegeven op woensdagen van 17.45 - 19.15 uur. In december schitter je op het podium en in korte film.
De Jeugd Theaterkamer
Janneke Albers
Tel: 06 413 98 630
Lobo Braakensiekstraat 50
1065 HN Amsterdam
jannekealbers71@gmail.com

Je aanmelding is ontvangen, check je e-mail nu.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Voorstellingen, workshops en nieuwtjes in je mailbox.

De Jeugd Theaterkamer © 2014. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de voorwaarden
Ehio Media content marketing