Theaterschool en Podium voor kinderen en Jongeren

Janneke Albers

Professioneel,vriendelijk, bevlogen en aanmoedigend!
Janneke  is een enthousiaste en ervaren docent die haar leerlingen op een speelse, persoonlijke en inspirerende manier les geeft.

Janneke Albers studeerde in 1998 af als actrice en mimespeler aan de Hogeschool voor de Kunsten van Amsterdam. Na haar afstuderen ging zij aan de slag als docent drama en regisseur bij verschillende culturele centra, op basisscholen en middelbare scholen en op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. In 2009 richtte zij De Jeugd Theaterkamer op. 

Janneke creeert  een veilige, inspirerende en gezellige lesomgeving waarbinnen kinderen en jongeren hun theatervaardigheden en sociale vaardigheden optimaal kunnen ontwikkelen en hun creativiteit kunnen ontplooien. Leerlingen leren zich spelenderwijs  presenteren aan een publiek en ontwikkelen daarbij zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Janneke is een proffesionele en betrokken docent die haar leerlingen leert zich op een authentieke, expressieve manier uit drukken.

 

De Jeugd Theaterkamer
Janneke Albers
Tel: 06 413 98 630
Lobo Braakensiekstraat 50
1065 HN Amsterdam
jannekealbers71@gmail.com

Je aanmelding is ontvangen, check je e-mail nu.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Voorstellingen, workshops en nieuwtjes in je mailbox.

De Jeugd Theaterkamer © 2014. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de voorwaarden
Ehio Media content marketing