Theaterschool en Podium voor kinderen en Jongeren

Podiumbeesten Zaterdag

Toneelles voor kinderen van 6 t/m 8 jaar
Doen alsof…............ jij een super slimme tovenaar bent? Een leeuw, een giraf of de mooiste prinses op aarde? In deze cursus theater speel je iedere keer een andere rol. Lopen als een oud mannetje, praten als de koningin of reizen door een geheimzinnig oerwoud? Acteren en fantaseren!

Aan het eind van Blok 1 mogen familie en vriendjes komen kijken. Aan het eind van Blok 2 treed jij op in een spetterende voorstelling en speel je in een korte film!

Spelplezier staat voorop in deze levendige toneelles waarin de  expressiviteit en de verbeeldingskracht van de kinderen volop de ruimte krijgen.In leuke theateroefeningen leren ze hun stem, hun gezicht en hun lijf op het podium gebruiken.

Aan de hand van theaterspelletjes, verhaaltjes, verkleedkleren en muziek spelen ze korte toneelstukjes met elkaar. Spelenderwijs ontdekken ze het podium en leren ze ook hoe je voor de camera acteert.

Podiumbeesten Zaterdag
schilderij-ontsnapt-3615142437.png
Spannend

Schilderij ontsnapt

Op zaterdag 20 juni om 13.30 uur zijn jullie van harte uitgenodigd om naar de voorstelling ‘Schilderij ontsnapt! ‘ te komen kijken. In een spetterende mix van theater en film toveren jullie kinderen met hun toneelspel een fantasierijke wereld op het podium.

Locatie

De Jeugd Theaterkamer
Janneke Albers
Tel: 06 413 98 630
Lobo Braakensiekstraat 50
1065 HN Amsterdam
jannekealbers71@gmail.com

Je aanmelding is ontvangen, check je e-mail nu.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Voorstellingen, workshops en nieuwtjes in je mailbox.

De Jeugd Theaterkamer © 2014. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de voorwaarden
Ehio Media content marketing